close

Wow, cat de delicios! Iata o reteta de papanasi care te va uimi de la prima inghititura!

Wow, cat de delicios! Iata o reteta de papanasi care te va uimi de la prima inghititura!

Bine ati venit in Bucataria Romaneasca. Astazi va prezentam o reteta de Papanasi.

Lista de ingrediente:

-doua linguri faina;

-zahar, dupa gust;

-un praf de sare;

-500 grame branza de vaci;

-doua oua;

-jumatate lingurita bicarbonat de sodiu;

-ulei vegetal.

Citeste si: Aceasta reteta de papanasi este pe departe cea mai gustoasa si usoara pe care am intalnit-o pana acum

Cum se prepara:

1. Ouale se mixeaza, apoi se pune zaharul, bicarbonatul de sodiu, faina si sare, apoi se amesteca.

2. Punem branza de vaci si amestecam.

3. Luam o tigaie in care punem un pic de ulei.

4. Se pune la incins, apoi punem cate o lingura din compozitie la o distanta de un centimetru jumate.

Citeste si: Esti la dieta si vrei ceva bun? Prepara acesti papanasi dietetici si o ramai uimita de gustul lor extreordinar

5. Se prajesc pana o sa se rumeneasca.

6. Se intorc si se pune capac.

7. Se pun pe un prosop de hartie pentru a extrage surplusul de ulei, urmand sa fie serviti alaturi de dulceata sau smantana.

8. Se poate pudra si cu zahar.

Echipa Bucataria Romaneasca va ureaza Pofta Buna!

BONUS:

Aceasta reteta de papanasi este pe departe cea mai gustoasa si usoara pe care am intalnit-o pana acum

Lista de ingrediente:

-patru linguri zahar;

-doua linguri gris;

-un praf de sare;

-50 grame stafide;

-600 grame branza;

-doua oua;

-doua linguri faina;

-zahar vanilat, dupa gust.

Citeste si: Papanasi Din Lapte Batut Sau Iaurt

Cum se prepara:

1. Zaharul se mixeaza cu ouale pana se incheaga.

2. Praful de sare, grisul si faina se amesteca.

3. Branza o punem in oua, apoi amestecam pana se incheaga.

4. Adaugam compozitia din gris.

Citeste si: Esti la dieta si vrei ceva bun? Prepara acesti papanasi dietetici si o ramai uimita de gustul lor extreordinar

5. Se amesteca bine, iar in final punem zaharul vanilat si stafidele.

6. Se lasa compozitia pentru jumatate de ora sa se dospeasca.

7. Se modeleaza aluatul, apoi se trece prin faina.

8. Prajim totul intr-o tigaie cu unt, pana cand o sa capete o culoare aurie.

Tags : bucataria romaneascapapanasi