close

Wow, cat de buna este? Salata cu cascaval, ridichi, legume si ou

Wow, cat de buna este? Salata cu cascaval, ridichi, legume si ou

Bine ati venit in Bucataria Romaneasca. Astazi va prezentam o reteta de Salata de legume.

Lista de ingrediente:

-patru oua;

-o cutie porumb conservat;

-100 grame maioneza;

-doua legaturi ridichi;

-o legatura ceapa verde;

-200 grame cascaval tare;

-sare, dupa gust.

Citeste si: Iata o reteta nemaipomenita de salata cu morcov si pui care merge perfect ca masa de seara

Cum se prepara:

1. Se pun ouale la fiert, apoi se taiem in bucatele si le pune pe un platou.

2. Se unge cu o lingura jumate de maioneza.

Citeste si: Iata salata pe care o sa o prepari ori de cate ori vrei, salata „Flori de mac”

3. Ceapa verde se marunteste si se pune in compozitie.

4. Punem porumbul, apoi jumatate din cantitatea de maioneza ce a ramas, urmand sa punem cascavalul ras si maioneza.

5. Radem pe ochii mari ai razatoarei ridichile, urmand ca acestea sa constituie ultimul strat al salatei.

Echipa Bucataria Romaneasca va ureaza Pofta Buna!

BONUS:

Iata o reteta nemaipomenita de salata cu morcov si pui care merge perfect ca masa de seara

Lista de ingrediente:

-450 grame morcovi in stil coreean;

-3-4 castraveti proaspeti;

-smantana/iaurt;

-450 grame piept de pui;

-trei oua;

-60 grame cascaval cu continut scazut de grasime;

-sare.

Citeste si: Iata salata pe care o sa o prepari ori de cate ori vrei, salata „Flori de mac”

Cum se prepara:

1. Punem intr-o oala o cratita cu un pic de sare si apa pentru 20 de mine, apoi se lasa la racit.

2. Ouale se pun la fiert.

3. Se lasa la racit, urmand sa fie curatate.

4. Cascavalul se rade.

Citeste si: Prepara si tu aceasta salata de pui perfecta pentru perioada sarbatorilor

5. Carnea se taie in bucatele, apoi se pune intr-un vas.

6. Ouale se taie in bucatele, apoi se pune in vasul cu carne.

7. Castravetii se curata si se taie in bucatele, apoi se pun in vasul cu carne.

8. Se punem morcovul si cascavalul ras, apoi se adauga sare si smantana si se amesteca.

9. Se serveste dupa jumatate de ora de cand am preparat-o.

Tags : bucataria romaneascasalata cu cascavalsalata cu ousalata cu ridichisalata de legume