close

Vrei sa prepari ceva rapid? Iti prezentam o reteta super usoara si gustoasa de bline din carne de curcan sau pui

Vrei sa prepari ceva rapid? Iti prezentam o reteta super usoara si gustoasa de bline din carne de curcan sau pui

Bine ati venit in Bucataria Romaneasca. Astazi va prezentam o reteta de Bline.

Lista de ingrediente:

-3 oua;

-3 linguri lapte;

-sare si piper, dupa gust;

-ulei pentru prajit;

-500 grame carne tocata de pui sau curcan;

-3 linguri unt topit;

-3 linguri faina;

-nucsoara (optional).

Citeste si: Daca urmezi aceasta reteta pas cu pas o sa ai cele mai bune rulouri din piept de pui cu ciuperci

Cum se prepara:

1. Se pune in carnea tocata laptele, nucsoara, 3 galbenusuri, sarea si untul, urmand sa amestecam foarte bine.

Citeste si: Rulada de curcan umpluta cu carne de porc

2. Se adauga albusurile batute si un pic de sare, apoi amestecam cu atentie.

3. Luam o taie si punem uleiul in ea, urmand sa o lasam pe foc pana se incalzeste, apoi se modeleaza blinele si se pun la prajit pe ambele parti.

Echipa Bucataria Romaneasca va ureaza Pofta Buna!

Tags : blinebucataria romaneasca