close

Vrei o cina hranitoare? Atunci iti prezentam garnitura ideala, cartofi la cuptor cu cascaval si smantana

Vrei o cina hranitoare? Atunci iti prezentam garnitura ideala, cartofi la cuptor cu cascaval si smantana

Bine ati venit in Bucataria Romaneasca. Astazi va prezentam o reteta de Cartofi la cuptor cu cascaval si smantana.

Lista de ingrediente:

-smantana;

-condimente pentru cartofi;

-cartofi;

-cascaval;

-sare.

Citeste si: Cartofi copti la cuptor cu rulouri de carne

Cum se prepara:

1. Apa se amesteca cu smantana (atentie sa fie proportie de 1:1).

2. Se pun cartofii, apoi se amesteca bine.

3. Cartofii se curata de coaja si se taie in cercuri subtiri.

Citeste si: CARTOFI NOI COPTI CU SARE DE MARE SI ROZMARIN

4. Luam o tava pe care o ungem cu unt/ulei, apoi punem in straturi cartofii si ii presaram cu sare.

5. Peste cartofi se pune compozitia de smantana, apoi se baga tava la cuptor pentru 45-50 de minute.

6. Dupa aceste minute se scoate tava si se presara cascavalul ras, apoi se mai lasa inca 15 minute in cuptor.

Echipa Bucataria Romaneasca va ureaza Pofta Buna!

Tags : bucataria romaneascacartofi copti cu cascaval si smantana