close

Tocanita de castraveti din Maramures

Tocanita de castraveti din Maramures

Bine ati venit in Bucataria Romaneasca

INGREDIENTE

1/2 kg castraveţi de grădină
4 roşii coapte de gătit
1 lingura pastă de roşii
1 ceapă
1 ardei gras
2 linguri ulei
sare

Citeste si Ciorba de burta din Ardeal, o reteta incredibila

PREPARARE

Ai făcut vreodată mâncare de castraveţi? Poţi să o încerci acum folosind această reţetă simplă!

1. Castraveţii se spală bine şi apoi se curăţă de coajă şi se taie cuburi.

2. În ulei încins se pune ceapa mărunt tăiată şi ardeiul gras tocat. Se lasă să se călească atât cât să se înmoaie şi apoi se adaugă castraveţii. Se lasă şi aceştia 2 minute şi apoi se toarnă apă cât să-i acopere. Se lasă la fiert 15 minute.

3. Apoi, se pun roşiile, pasta de roşii şi sarea şi se mai lasă la fiert 10 minute.

4. Se consumă şi rece, şi caldă, cu verdeaţă după gust.

Tags : bucataria romaneascacastravetetocanita de castraveti