close

Tigaie Picantă, Un Preparat Cu Multă Carne Și Legume

Tigaie Picantă, Un Preparat Cu Multă Carne Și Legume

Bine ati venit in Bucataria Romaneasca

Ingrediente

500 g muschi de porc

500 g piept de pui

2 cepe

2 ardei roșii

3 ardei galbeni

2 ardei verzi

300 g ciuperci

300 g roșii

2 ardei iuți

250 ml vin alb, demisec

200 ml ulei

250 ml sos cili

250 ml sos tomat

sare și piper după gust

oțet balsamic

Mod de preparare

Carnea se taie în cuburi și se pune la prăjit în ulei încins.

Legumele se curăță și se toacă în cuburi.

Ceapa și ciupercile se adaugă peste carne, când aceasta s-a rumenit.

Se amestecă de câteva ori, iar când ceapa și ciupercile sunt pătrunse, se stinge totul cu vin.

Se adaugă ardeii, apoi sosurile și se lasă să mai fiarbă 10-15 minute, amestecând ingredientele.

Se asezonează gustul preparatului cu sare și piper.

Se așază preparatul pe farfurii și se decorează cu câțiva stropi de oțet balsamic, pe margini.

Sursa

Echipa Bucataria Romaneasca va ureaza Pofta Buna!