close

Sigur nu ai incercat ceva mai bun pana acum! Pui in sos de usturoi si lapte

Sigur nu ai incercat ceva mai bun pana acum! Pui in sos de usturoi si lapte

Bine ati venit in Bucataria Romaneasca. Astazi va prezentam o reteta de Pui in sos de usturoi si lapte

Lista de ingrediente:

-5-7 catei de usturoi;

-50 grame unt;

-conidmente, dupa gust;

-un pui;

-cinci linguri ulei;

-250 mililitri lapte;

-sare, piper, dupa gust.

Citeste si: Prepara si tu aceasta reteta de ardei umpluti cu carne de pui care te va surprinde imediat!

Cum se prepara:

1. Puiul se desface pe coloana vertebrala, apoi se bate incet pentru a deveni mai plat.

2. Se freaca cu condimente si sare.

3. Se lasa asa pentru jumatatae de ora.

4. S e prajeste pentru un sfert de ora pe o parte, apoi inca un sfert pe cealalta.

5. Se pune pe un fund, apoi se imparte.

Citeste si: Iti prezentam o reteta super usoara de aripioare de pui la cuptor

6. Luam o tava/togaie in care punem bucatile de carne.

Prepararea sosului:

7. Usturoiul pisat si untul se pun intr-o tigaie, apoi se prajesc pe flaca redusa pana o sa se rumeneasca un pic, apoi se pune un pic de sare.

8. Se pune lapte si se lasa sa ajunga in punctul de clcootire, apoi se da focul mai mic si se las ala fiert pentru cateva minute.

9. Se pune sosul peste carne.

10. Se baga la cuptor pentur un sfert de ora la temperatura de 200 de grade.

Echipa Bucataria Romaneasca va ureaza Pofta Buna!

Tags : bucataria romaneascapui in sos de laptepui in sos de usturoi