close

Sigur nu ai incercat asa ceva pana acum! O reteta speciala de Semifreddo de cafea

Sigur nu ai incercat asa ceva pana acum! O reteta speciala de Semifreddo de cafea

Bine ati venit in Bucataria Romaneasca. Astazi va prezentam o reteta de Semifreddo de cafea.

Lista de ingrediente:

-4 oua (galbenusurile si albusurile sa fie separate);

-300 mililitri frisca lichida;

-110 grame zahar;

-fiedea de ciocolata;

-75 mililitri espresso;

-1 lingura lichior de cafea;

-100 grame snikers sau alta ciocolata.

Citeste si: Prajitura super buna cu ciocolata, branza dulce de vaci si banane

Cum se prepara:

1. Luam o forma de chec pe care punem folie de plastic (diametru 25×14 centimetri).

2. Luam un bol in care punem lichiorul, galbenusurile si cafeau.

3. In alt bul batem albusutile cu zaharul pana devin spuma.

Citeste si: Prajitura Pastelui – In 3 straturi, din 6 ingrediente

4. In alt vas mixam frisca pana se ingroasa, apoi punem compozitia de cafea si albusurile.

5. Punem ciocolata taiata in bucatele.

6. Compozitia se pune in forma de chec, apoi se baga la congelator pentru minim 6 ore.

7. Deasupra se pune fidea de ciocolata.

Echipa Bucataria Romaneasca va ureaza Pofta Buna!

Tags : bucataria romaneascasemifreddo de cafea