close

Se topesc pur si simplu in gura! Incearca si tu aceste mingiute de cascaval si o sa ramai uimita

Se topesc pur si simplu in gura! Incearca si tu aceste mingiute de cascaval si o sa ramai uimita

Bine ati venit in Bucataria Romaneasca. Astazi va prezentam o reteta de Mingiute de cascaval.

Lista de ingrediente:

-3 linguri parmezan ras;

-100 grame faina;

-pesmet;

-500 grame mozzarella/cascaval tare;

-1 ou;

-jumatate lingurita oregano.

Citeste si: Vrei o cina hranitoare? Atunci iti prezentam garnitura ideala, cartofi la cuptor cu cascaval si smantana

Cum se prepara:

1. Se amesteca parmezanul, cascavalul/mozzarella si oul, apoi se pune oregano si faina.

2. Se pregateste un aluat dur.

3. Se formeaza din aluat mici mingiute (ar trebui sa iasa 40 de mingiute).

Citeste si: Cartofi umpluti cu ciupercute si cascaval – Bucataria Romaneasca

4. Bilutele se trec prin pesmet.

5. Se pun la prajit in ulei.

6. Atunci cand au prins o culoare aurie inseamna ca sunt gata.

Echipa Bucataria Romaneasca va ureaza Pofta Buna!

Tags : bucataria romaneascamingiute de cascaval