close

Satioasa si usoara de facut! Budinca de orez cu sunca si cascaval

Satioasa si usoara de facut! Budinca de orez cu sunca si cascaval

Bine ati venit in Bucataria Romaneasca

Ingrediente:

4-5 pahare orez fiert
130 gr sunca maruntita
130 gr mozzarella data pe razatoare
1 morcov spalat si dat pe razatoare
1-2 lingurite patrunjel tocat marunt
1 pahar lapte
2 oua
150-170 gr crema de branza
1 pahar parmezan ras
piper negru
sare

Citeste si

Mod de preparare:

1. Amesteca sunca cu mozzarella, orezul, patrunjelul si morcovul.
2. Unge o forma de copt de chec cu putin unt.
3. Pune in tava compozitia pregatita anterior.
4. Pune ouale, parmezanul rasa, piperul, sarea, laptele, ouale si crema de branza in vasul blenderul. Marunteste ingredientele si amesteca-le bine.
5. Toarna mixul peste orezul din tava si baga in cuptorul incins la 200 de grade Celsius, pentru aproximativ 30 de minute sau pana cand se rumeneste.

Echipa Bucataria Romaneasca va ureaza Pofta Buna!