close

Salata super gustoasa cu crabi:

Salata super gustoasa cu crabi:

Bine ati venit in Bucataria Romaneasca. Astazi va prezentam o reteta de Salata cu crabi.

Lista de ingrediente:

-cinci oua fierte;

-200 grame castraveti;

-100 grame cascaval;

-o legatura marar;

-500 grame crabi sticks;

-o cutie porumb;

-180 grame maioneza;

-trei catei de usturoi.

Citeste si: Ador Vinegretul rusesc, dar aceasta salata este mult mai potrivita pentru a slabi – mereu ma ajuta sa dau jos 2-3 kg

Cum se prepara:

1. Crabii se taie in bucatele mici.

2. Castravetii se taie in bucati.

3. Ouale se pun la fiert in apa cu sare, apoi se lasa la racit si se decojesc, urmand sa le radem.

Citeste si: Vrei sa mananci ceva super gustos care nu iti afecteaza silueta? Iti prezentam o salata cu usturoi si morcov care o sa te uimeasca imediat

4. Cascavalul se rade.

5. Luam un vas in care combinam porumbul, castravetii si carbii.

6. Se pune cascavalul ras si ouale, apoi usturoiul pisat si punem maioneza.

7. Se pune verdeata maruntita si se amesteca.

Echipa Bucataria Romaneasca va ureaza Pofta Buna!

BONUS:

Ador Vinegretul rusesc, dar aceasta salata este mult mai potrivita pentru a slabi – mereu ma ajuta sa dau jos 2-3 kg

Va prezentam o reteta de salata dulce-acrisoara din legume. Aceasta se prepara foarte simplu si este perfecta pentru a fi consumata la inceputul primaverii – perioada in care organismul necesita un plus de vitamine. Va recomandam sa atrageti atentia maxima la cele mai bune si sanatoase legume ce pot fi consumate in aceasta perioada – sfecla, varza si morcovul. Obtineti o salata delicioasa, aromata si usoara, ce poate fi consumata la cina.

Ingrediente:

1 sfecla
1 ceapa
3 castraveti marinati mari (sau 4 castraveti mai mici)
1 lingurita de otet
3 linguri ulei de floarea soarelui nerafinat
1 morcov
1/4 de varza
0.5 lingurita de zahar
sare
ceapa verde

Mod de preparare:

Fierbeti sfecla. Lasati-o sa se raceasca si decojiti-o. Dati-o prin razatoare. Tocati marunt varza. Dati morcovul prin razatoarea pentru legume in stil coreean. Dati castravetii prin aceeasi razatoare sau tocati-i marunt.

Amestecati varza cu morcovul. Framantati-le putin cu mainile, astfel incat sa lase suc. Adaugati sfecla, ceapa tocata, sarea, zaharul si otetul. Potriviti cu ulei de floarea soarelui nerafinat si amestecati. Pentru un gust mai intens, lasati salata sa se marineze putin. Serviti salata presarata cu ceapa verde tocata.

Nota: Daca doriti o salata mai sanatoasa, inlocuiti otetul cu suc de lamaie, iar uleiul de floarea soarelui cu uleiul de masline.

Tags : bucataria romaneascasalata de crabi