close

Salata super delicioasa de conopida

Salata super delicioasa de conopida

Bine ati venit in Bucataria Romaneasca. Astazi va prezentam o reteta de Salata de conopida.

Lista de ingrediente:

-un morcov mare;

-patru linguri otet;

-o capatana de usturoi;

-patrunjel;

-un kilogram conopida;

-un pachetel de condimente pentru morcovul coreean;

-jumatate lingura de ulei;

-un ardei gras mic.

Citeste si: Wow, cat de buna este? Salata cu cascaval, ridichi, legume si ou

Cum se prepara:

1. Conopida se desface, apoi se pune la fiert in apa fiarta pentru 15-20 de minute, urmand sa le lasam la racit.

2. Morcovul se rade pe ochii mari ai razatoarei.

3. Ardeiul se taie in rondele subtiri pe jumatate.

Citeste si: Aceasta salata o prepar foarte des deoarece o iubeste toata lumea si este foarte satioasa

4. Patrunjelul se marunteste.

5. Se combina verdeata, legumele taiate si conopida, apoi punem otetul, usturoiul, condimentele si uleiul incalzit.

6. Se lasa toata noapte, urmand ca dimineata sa poate fi consumata.

Echipa Bucataria Romaneasca va ureaza Pofta Buna!

BONUS:

Wow, cat de buna este? Salata cu cascaval, ridichi, legume si ou

Lista de ingrediente:

-patru oua;

-o cutie porumb conservat;

-100 grame maioneza;

-doua legaturi ridichi;

-o legatura ceapa verde;

-200 grame cascaval tare;

-sare, dupa gust.

Citeste si: Iata o reteta nemaipomenita de salata cu morcov si pui care merge perfect ca masa de seara

Cum se prepara:

1. Se pun ouale la fiert, apoi se taiem in bucatele si le pune pe un platou.

2. Se unge cu o lingura jumate de maioneza.

Citeste si: Iata salata pe care o sa o prepari ori de cate ori vrei, salata „Flori de mac”

3. Ceapa verde se marunteste si se pune in compozitie.

4. Punem porumbul, apoi jumatate din cantitatea de maioneza ce a ramas, urmand sa punem cascavalul ras si maioneza.

5. Radem pe ochii mari ai razatoarei ridichile, urmand ca acestea sa constituie ultimul strat al salatei.

Tags : bucataria romaneascasalata cu conopida