close

Salata perfecta pentru acest anotimp cu oua si ridichi

Salata perfecta pentru acest anotimp cu oua si ridichi

Bine ati venit in Bucataria Romaneasca. Astazi va prezentam o reteta de Salata.

Lista de ingrediente:

-patru oua;

-o cutie porumb conservat;

-100 grame maioneza de casa;

-doua legaturi ridichi;

-o legatura ceapa verde;

-200 grame cascaval tare;

-sare, dupa gust.

Citeste si: Iata o salata pe care o poti manca in fiecare zi

Cum se prepara:

1. Ouale se fierb, apoi se taie in bucatele mici, acestea reprezentand primul strat.

2. Peste se pune o lingura jumate de maioneza si ungem totul.

3. Se pune ceapa verde maruntita.

Citeste si: Vrei o silueta nemaipomenita? Iata o reteta de salata cu usturoi si morcov

4. Porumbul, apoi ungem cu maioneza.

5. Se pune cascavalul ras si se unge cu maioneza.

6. Ridichile se rad pe ochii mari ai razatoarei, urmand ca ultimul strat sa il reprezinte cascavalul ras.

Echipa Bucataria Romaneasca va ureaza Pofta Buna!

BONUS:

Iata o salata pe care o poti manca in fiecare zi:

Lista de ingrediente:

-100 grame varza noua;

-cinci ridichi;

-o lingurita mustar;

-doi castraveti;

-un ou;

-o legatura verdeata;

-doua linguri maioneza/smantana fermentata.

Citeste si: Vrei o silueta nemaipomenita? Iata o reteta de salata cu usturoi si morcov

Cum se prepara:

1. Varza se taie fin, apoi punem peste ea piper si sare, urmand sa framantam cu mainile pana cand o sa se inmoaie.

2. Castravetii se taie in felii subtiri.

3. Ridichile se curata de coada, apoi se taie in rondele.

4. Legumele pot fi taiate si pai.

5. Verdeata se marunteste.

Citeste si: Salata „Poiana cu ciupercute” – Demna de a fi pusa pe orice masa de sarbatoare

6. Se poate pune frunze de salata, patrunjel sau orice altceva doriti.

7. Ouale fierte tare se curata, apoi se separa galbenusurile de albusuri.

Prepararea dressingului:

8. Se piseaza galbenusul, apoi se combina cu maioneza si mustarul, urmand sa amestecam cu o furculita.

9. Se pune piper si sare.

10. Toate legumele se combina, apoi se pune verdeata, albusul ras pe ochii mari ai razatoarei, apoi punem dressingul si amestecam.

Tags : bucataria romaneascasalata cu ousalata cu ridichi