close

Salata de boeuf fara carne, nu o sa iti dai seama ca nu are carne

Salata de boeuf fara carne, nu o sa iti dai seama ca nu are carne

Bine ati venit in Bucataria Romaneasca

Ingrediente:

morcovi

cartofi

telina radacina

patrunjel radacina

mazare 1 cutie

castraveti murati

maioneza de post (din fasole)

sare

masline

Maioneza de post:

fasole alba la borcan

ulei

mustar

Mod de preparare:

Se curata toate radacinoasele si se pun la fiert in apa cu sare.

Cand sunt fierte se taie cubulete la fel si castravetii murati se amesteca cu mazarea si maioneza de post.

Maioneza se face din fasole alba fiarta bine (sau la borcan ca e mai usor)se zdrobeste bine de tot cu badidora apoi se pune cate putin ulei si se amesteca,se poate pune si 1-2 lingurite de mustar.

Se decoreaza dupa bunul plac.

Tags : bucataria romaneascasalata de boeuf