close

Salata boeuf pentru masa de Craciun si Revelion – Cum se face

Salata boeuf pentru masa de Craciun si Revelion – Cum se face

Bine ati venit in Bucataria Romaneasca

Ingrediente:

400 grame carne de vita

300 grame mazare fiarta

12 cartofi

3 morcovi

o albitura

o telina mica

castraveti murati si gogosari in otet

sare

piper

o lingura de mustar

maioneza dupa gust

Mod de preparare:

Cartofii se pun intr-un vas la fiert, intregi, in timp ce morcovul, albitura, telina si carnea se taie bucati si se adauga ulterior. Se toarna apa pana la jumatatea vasului, urmand sa se mai completeze pe parcursul fierberii. Cand legumele si carnea au fiert se scot si se lasa la racit. Se taie marunt si se amesteca in castron cu mazarea, maioneza, mustarul, sarea, cimbrul si piperul, dupa gust.

Tags : bucataria romaneascasalata de boeuf