close

Rulada din foi! reteta de la matusa mea! sper sa va placa!

1-2

INGREDIENTE:

600g zahar
un pachet mare de foi de napolitana
750ml apa + 10 linguri apa
400g biscuiti petit beurre
1 pachet unt 65% grasime
300g lapte praf
100g nuca de cocos
MOD DE PREPARARE:

1.Se caramelizeaza 300g zahar, care se sting cu 750ml apa. Se adauga 400g biscuiti pisati marunt si se intinde rapid amestecul fierbinte peste foile de napolitana.
2.Se acopera foile de napolitana cu o folie, apoi cu o fata de masa, pentru a se inmuia.
3.Separat, se fierb 10 linguri de apa cu 300g zahar, apoi se adauga pachetul de unt si se ia oala de pe foc. Se adauga 300g lapte praf si 100g nuca de cocos, amestecand bine. Se pune amestecul peste prima crema si se intinde cat timp este calda.
4.Se ruleaza foile imediat dupa ce se pune cea de-a doua crema, apoi se infoliaza si se lasa la rece cateva ore, apoi se portioneaza.