close

Rulada de pui cu omleta

Rulada de pui cu omleta

Bine ati venit in Bucataria Romaneasca. Astazi va prezentam o reteta de Rulada de pui cu omleta.

Lista de ingrediente:

-trei oua;

-o lingura maioneza;

-un piept de pui;

-legume, dupa gust (ciuperci, verdeata, ardei gras, rosii);

-sare, piper, dupa gust.

Citeste si: Vrei sa iti surprinzi familia cu ceva inedit? Iata o reteta de rulada din carne tocata ca o sa te cucereasca imediat

Cum se prepara:

1. Pieptul se taie pe jumatati incomplete longitudinale.

2. Se bate cu ciocanul, apoi se freaca cu piper si sare.

Prepararea umpletei:

3. Se mixeaza maioneza, piperul, ouale si sarea, apoi se pun legumele si verdeata tocata marunt.

4. Omleta se pune la prajit.

Citeste si: Sigur nu ai incercat asa ceva pana acum: Rulada din pandispan super delicioasa si simpla

5. Se pune peste carne si se taie ce e in plus.

6. Se ruleaza, apoi se impacheteaza in folie de plastic si se pune in apa, urmand sa o fierbem pentru 40 de minute, pe foc redus.

7. See scoate, apoi se lasa la racit, urmand sa o bagam la rece.

8. Se scoate folia de plastic si se taie.

Echipa Bucataria Romaneasca va ureaza Pofta Buna!

BONUS:

Vrei sa iti surprinzi familia cu ceva inedit? Iata o reteta de rulada din carne tocata ca o sa te cucereasca imediat

Lista de ingrediente:

-200 grame miez de paine;

-sare, piper, alte condimente, dupa gust;

-doi morcovi;

-trei castraveti murati;

-500 grame ciuperci proaspete;

-200 grame cascaval;

-un kilogram carne tocata de porc/vita;

-250 mililitri lapte;

-doua oua crude;

-doua cepe;

-sase oua fierte;

-200 grame maioneza.

Citeste si: Rulada cu lamaie si crema de mascarpone

Cum se prepara:

Prepararea compozitiei de carne tocata:

1. Se amesteca miezul de paine (inmuiat in lapte si stors), condimentele, carnea tocata, sarea si ouale crude.

2. Se framanta bine.

3. Se intinde o folie de plastic pe blat si se da o forma dreptunghiulara de un centimetru grosime carnii.

4. Peste carne se pune un strat de maioneza, apoi punem cascavalul ras.

Citeste si: Iata o rulada super delicioasa cu banane si ciocolata

5. Se pun legumele si ciupercile prajite, castravetii murati taiati in bucatele si ouale fierte maruntite.

6. Se pune din nou cascaval ras si se ruleaza.

7. Luam o tava pe care o ungem cu ulei, apoi punem rulada si o ungem cu maioneza si punem cascaval din belsug.

8. Se baga la cuptor pentru jumatate de ora.

Tags : bucataria romaneascarulada de pui cu omleta