close

Reteta simpla de paste carbonara, in 10 minute este gata

Reteta simpla de paste carbonara, in 10 minute este gata

Bine ati venit in Bucataria Romaneasca

INGREDIENTE

1 lingurita busuioc

500 g paste

3 bucati usturoi

4 ouă

4 linguri smântână

100 g parmezan

200-400 g kaiser

Citeste si Oua umplute cu branzica de oi

MOD DE PREPARARE

Rețeta de paste carbonara, originară din regiunea Lazio a Italiei, este una din cele mai cunoscute rețete italienești.

În general se prepara folosind spaghete, dar italienii mai fac paste carbonara și cu fettucinne, linguine, penne sau alte tipuri de paste.

Orice tip de paste ai folosi, fă-o!

E o rețetă delicioasă, pe gustul tuturor, pe care trebuie să înveți cum să o prepari!

Fierbe pastele ţinând cont de indicaţiile ambalajului, apoi se scurg de apă.

Kaiserul tăiat fâşii se căleşte câteva minute, după care se adaugă usturoiul tocat mărunt şi se mai lasă pe foc încă câteva minute.

Citeste si Oua umplute cu branzica de oi

Bate ouăle cu smântâna şi se adaugă un praf de sare.

Pune ouăle cu smântâna peste pastele fierbinţi, se adaugă parmezanul ras şi se amestecă.

Se adaugă busuiocul şi piperul.

Tags : bucataria romaneascacarbonarapastepaste carbonara