close

Prepara si tu cea mai buna budinca cu carne de pui si cartofi, este un adevarat deliciu

Prepara si tu cea mai buna budinca cu carne de pui si cartofi, este un adevarat deliciu

Bine ati venit in Bucataria Romaneasca

Lista de ingrediente:

-sare, dupa gust;

-400 grame cartofi;

-230grame cascaval tare;

-piper negru, dupa gust;

-200 grame carne de pui;

-450 mililitri smantana pentru gatit;

-125 grame ceapa;

-125 grame ghee (unt clarificat).

Citeste si: Incearca si tu cele mai gustoase retete de cartofi cu ciuperci

Cum se prepara:

1. Intr-o tava termorezistenta punem cartofii pe care i-am ras.

2. Se pune piper si sare, dupa gustul fiecaruia.

3. Fierbem carnea si o taiam, apoi o punem intr-un vas impreuna cu ghee-ul, smantana si ceapa taiata cubulete.

Citeste si: Budinca cu cartofi si spanac! pentru gospodinele tinere care nu stiu ce sa gateasca sotilor acasa!

4. Cartofii se acopera cu compozitia obtinuta.

5. Cascavalul ras il punem deasupra cartofilor.

6. Tava o bagam la cuptor pentru 45 de minute la temperatura de 175 grade Celsius.

Pentru a ne da seama ca este gata trebuie sa capete o culoare aurie.

Echipa Bucataria Romaneasca va ureaza Pofta Buna!

Tags : bucataria romaneascabudinca cu cartofi si pui