close

Prepara si tu aceste vinete cu carne la cuptor! Se prepara foarte usor si este super buna

Prepara si tu aceste vinete cu carne la cuptor! Se prepara foarte usor si este super buna

Bine ati venit in Bucataria Romaneasca. Astazi va prezentam o reteta de Vinete cu carne la cuptor.

Lista de ingrediente:

-2 piepturi de pui;

-1 lingura de sos de soia;

-1 catel de usturoi;

-1 vanata;

-15 rosii cherry;

-150 grame cascaval;

-sare.

Citeste si: Chiftelute de vinete – Numai bune pentru zilele de post

Cum se prepara:

1. Carnea se taie felii subtiri, apoi o punem intr-un bol si adaugam sosul de soia.

2. Se lasa carnea acolo pentru 60 de minute.

3. Vanata se taie in rondele de 5 milimetri.

4. Se pune sare peste rondele si se lasa pentru 10 minute.

Citeste si: Vrei sa iti surprinzi invitatii cu ceva inedit? Iti prezentam o salata de vinete care este super gustoasa si usoara

5. Se scurge lichidul produs si se usuca.

6. Luam o tava pe care o tapetam cu ulei, apoi punem un strat de vinete, jumatate din cascaval, feliile de carne, rosiile cherry taiate in jumatati.

7. Peste se pune ultimul strat de vinete, urmand cascavalul ramas.

8. Se baga pentru 45 de minute la cuptor la temperatura de 180 grade.

9. Deasupra se pune usturoi tocat.

Echipa Bucataria Romaneasca va ureaza Pofta Buna!

Tags : bucataria romaneascavinete cu carne de pui