close

Prepara si tu aceasta salata de pui perfecta pentru perioada sarbatorilor

Prepara si tu aceasta salata de pui perfecta pentru perioada sarbatorilor

Bine ati venit in Bucataria Romaneasca. Astazi va prezentam o reteta de Salata de pui.

Lista de ingrediente:

-150 grame cascaval tare;

-un morcov;

-100 grame porumb conservat;

-300 grame piept de pui;

-patru oua;

-un kiwi;

-trei linguri maioneza/smantana/iaurt.

Citeste si: Iubesti sfecla? Iata o reteta de salata care te va da pe spate

Cum se prepara:

1. Pieptul de pui si morcovul de fierb.

2. Ouale se pun la fiert pentru 7-9 minute.

3. Cascavalul se rade pe ochii mici ai razatoarei.

4. Morcovul se rade pe ochii mici ai razatoarei.

5. Ouale se rad pe ochii mici ai razatoarei.

Citeste si: Iata o reteta care o iti cucereasca imediat familia, salata „Maci rosii”

6. Luam o farfurie si punem un inel de bucatarie in interiorul ei.

7. Se pune un strat de oua pe langa inel, apoi punem un strat de maioneza, apoi vine un strat de carne maruntita si din nou unu de maioneza.

8. Morcovul constituie ultimul strat.

9. Se pune cascaval deasupra si maioneza din belsug.

10. Kiwi se taie felii si se decoreaza salata cu ele, apoi punem porumb conservat.

Echipa Bucataria Romaneasca va ureaza Pofta Buna!

BONUS:

Iubesti sfecla? Iata o reteta de salata care te va da pe spate

Lista de ingrediente:

-200 grame varza;

-o gulie;

-o lingura zeama de lamaie;

-o sfecla rosie;

-trei linguri ulei de in;

-doua mere.

Citeste si: Iata o reteta care o iti cucereasca imediat familia, salata „Maci rosii”

Cum se prepara:

1. Sfecla se rade.

2. Marul se rade.

3. Gulia se rade.

Citeste si: De cand pregatesc salata asa, zau ca nu imi mai trebuie alta reteta. Pana si mofturosii din casa o adora

4. Varza se taie fasii.

5. Se combina toate si se pune zeama de lamaie.

6. Se pune uleiul de in si se amesteca.

Aceasta salata are un efect extraordinar impotriva bolilor digestive.

Gulia se poate schimba cu ridiche.

Tags : bucataria romaneascasalata de pui