close

Prepar in fiecare weekend acesti covrigi cu mozzarella. Familia mea ii adora, fiindca sunt crocanti

Prepar in fiecare weekend acesti covrigi cu mozzarella. Familia mea ii adora, fiindca sunt crocanti

Bine ati venit in Bucataria Romaneasca

Savurati cu placere acesti covrigi apetisanti, cu o umplutura fina de mozzarella si o aroma ademenitoare. Ii puteti servi atat ca o gustare rapida si satioasa, cat si pe masa de sarbatoare, pe post de aperitiv. Au un gust nemaipomenit de delicios si un miros, caruia n-o sa-i puteti rezista tentatiei.

Intindeti aluatul foietaj pe masa si taiati-l in fasii cu latimea de 3-4 cm. Puneti pe mijlocul fiecarei fasii mozzarella data prin razatoare si lipiti bine marginile.

Puneti capetele aluatului foietajului formand litera „U”, apoi rasuciti capetele de jur imprejur de doua ori si uniti-le cu partea de jos a literei „U”. Puneti covrigeii pe o tava tapetata cu hartie de copt.

Intr-un bol amestecati untul topit, usturoiul pisat, patrunjelul maruntit si ungeti cu amestecul dat covrigeii. Dati tava in cuptorul preincalzit la temperatura de 200˚C, timp de 20 de minute.

Echipa Bucataria Romaneasca va ureaza Pofta Buna!