close

Pizza cu aluat fara drojdie! ramane inca pufoasa si foarte gustoasa!

1

INGREDIENTE:

pentru aluat:

Iaurt – 500 ml
Ouă – 2 bucăţi
Ulei – 2 linguri
Bicarbonat de sodiu – ½ linguriță
Sare – ½ linguriță
Făină;
pentru umplutură:

sos de roșii+maioneză;
șuncă; roșii; caşcaval;
MOD DE PREPARARE:

1.Într-un bol amestecați iaurtul, ouăle, uleiul, bicarbonatul, sarea şi făină, atât cât să obțineți un aluat care nu se lipește de mâini.

2. Întindeți aluatul de mărimea formei. Ungeți-l cu sosul de maioneză şi roşii, așezați șunca, feliile de roșii şi presarăți generos cu caşcaval.

3. Coaceți pizza în cuptorul preîncălzit la temperatura 200-220°C, 10-15 minute, sau până se rumenește frumos.

Ca umplutură puteți lua şi alte ingrediente – după preferințe.

Se servește caldă.