close

Piept de pui la tigaie cu legume gatite la aburi! pentru iubitorii de mancare buna si sanatoasa!

IMG_6064-2

Ingrediente:

 

1 piept de pui

1 morcov

2 cepe verzi

1 broccoli

 

Marinata:

1 lingura ulei de masline

1 lingura sos worcestershire

sare & piper

1 usturoi

 

Sos legume:

1 lingura ulei de masline

1 lingura sos worcestershire

sare & piper

1 lingura de sos de soia negru

1 lingurita de miere

un varf de lingurita de rozmarin

 

Preparare:

 

  1. pune-ti carnea la marinat pentru 2 ore cu ulei de masline, sos worcestershire, usturoi pisat, sare si piper.
  2. dupa 2 ore pune-ti carnea in tigaie fara ulei la foc mic, capacul peste si gatiti-o pana e gata!
  3. legumele taiati-le cum vreti si gatiti-le la abur pentru 15 minute!
  4. si apoi aruncati-le in sosul de legume facut din: sos worcestershire, ulei de masline, sos de soia negru, miere, rozmarin sare si piper!
  5. Pofta mare!