close

Pentru Ca Se Apropie Sarbatorile Pascale Si Toti Membrii Familiei Se Strang In Jurul Mesei, Uimiti-I Cu O Delicioasa Rulada De Miel Cu Spanac.

Pentru Ca Se Apropie Sarbatorile Pascale Si Toti Membrii Familiei Se Strang In Jurul Mesei, Uimiti-I Cu O Delicioasa Rulada De Miel Cu Spanac.

Bine ati venit in Bucataria Romaneasca

Ingrediente

Aluatul

-250 g faina

-1 plic praf de copt

-100 ml lapte

-50g +20 g unt

-1 praf sare

Umplutura

-400 g spanac

-200 g carne de miel

-ulei de masline

-1 ceapa

-1 morcov

-250 g cascaval

-2 oua

-sare

-condimente

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele pentru aluat si se framanta un aluat compact care se lasa la frigider pana se prepara umplutura. Se curata spanacul , se spala si se opareste in apa cu sare, apoi se lasa la scurs intr-o strecuratoare. Carnea tocata de miel se caleste in uleiul de masline si unt pana se rumeneste usor. Ceapa se toaca marunt si se adauga peste carne. Se adauga morcovul taiat cubulete mici si spanacul tocat.

Se lasa sa fiarba inabusit pana se evapora tot sosul din tigaie. Cand se raceste, se amesteca bine cu cascavalul taiat cubulete, un ou batut si condimente dupa gust. Se intinde aluatul intr-o foaie subtire de 4 mm si se unge cu 20 g unt. Se intinde compozitia de spanac si se ruleaza. Se taie bucati de 4 cm si se aseaza vertical intr-o tava unsa cu unt. Se unge cu ou si se coace 50 de minute, la foc potrivit in cuptorul incins.

Echipa Bucataria Romaneasca va ureaza Pofta Buna!