close

Oua umplute cu branzica de oi

Oua umplute cu branzica de oi

Bine ati venit in Bucataria Romaneasca

INGREDIENTE

6 ouă

30 g unt

70 g brânză de oi

2 lingurite muştar

sare

piper alb

boia de ardei

pătrunjel verde

Citeste si Am pregatit gogosile astea pentru copii mei si au mancat tot

MOD DE PREPARARE

1. Ouăle se pun la fiert în apă rece cu puţină sare.

Se lasă să fiarbă 8 – 10 minute, apoi se scurge apa caldă şi se ţin în apă rece 1 minut.

Se curăţă de coajă şi se taie în jumătăţi, pe lung.

2. Se scot gălbenuşurile şi se trec prin sită sau se pasează cu furculiţa.

Citeste si Am pregatit gogosile astea pentru copii mei si au mancat tot

Se amestecă cu untul bătut spumă, apoi se adaugă muştarul şi brânza rasă.

Se condimentează cu sare, dacă mai este cazul, cu piper şi, cine doreşte, cu boia de ardei.

3. Compoziţia se pune într-un cornet, apoi se umplu albuşurile şi se ornează cu pătrunjel verde.

Tags : branzabranza de oibucataria romaneascaouaoua umplute