close
3-2

INGREDIENTE:

1 ceapa rosie mica
1 chilli rosu sau verde
1 catel de usturoi
1/2 legatura de coriandru proaspat
2 rosii mari
4 chapati din grau intreg
ulei de masline
1/2 lingurita de seminte de chimion
1 lingurita de garam masala
1/2 lingurita curcuma
6 oua mari

MOD DE PREPARARE:

1.Preincalzeste cuptorul la 160 de grade C.
2.Pe un tocator, curata si feliaza ceapa, scoate semintele si feliaza chilliul, apoi curaza si zdrobeste usturoiul.
3.Rupe si toaca frunzele de coriandru, apoi toaca tulpinile.
4.Taie pe jumatate, scoate semintele si toaca rosiile.
5.Pune chapatiile pe o taba si baga-le la cuptor pana se incalzesc bine.
6.Incalzeste 1 lingura de ulei de masline intr-o tigaie pe foc mediu-mic, adauga ceapa, chilli, usturoiul si tulpinile de coriandru, apoi prajeste-le 5 minute, pana devin moi, amestecand regulat.
7.Adauga condimentele, apoi gateste-le 1 minut.
8.Intre timp , sparge ouale intr-un bol, adauga un varf de sare si unul de piper si bate-le cu o furculita.
9.Adauga rosiile in tigaie si gateste-le 2 minute, apoi adauga si ouale si micsoreaza focul.
10.Amesteca usor, pana sunt facute ouale, apoi ia tigaia de pe foc.
11.Adauga frunzele de coriandru si serveste ouale cu chapatiile calde si extra chilli presarat pe deasupra, dupa cum preferi.