close

O super salata cu ciuperci si fasole. Este nevoie sa o prepari o singura data pentru a te convinge de cat de buna este

O super salata cu ciuperci si fasole. Este nevoie sa o prepari o singura data pentru a te convinge de cat de buna este

Bine ati venit in Bucataria Romaneasca. Astazi va prezentam o reteta de Salata cu ciuperci si fasole.

Lista de ingrediente:

-500 grame ciuperci Champignon proaspete;

-doua cepe;

-sare;

-o conserva de fasole;

-trei castraveti marinati;

-piper macinat;

-verdeata (marar, patrunjel).

Citeste si: Iata o reteta super delicioasa de salata „Pianul alb”

Cum se prepara:

1. Ciuperciile fasii se pun la prajit, apoi se pune in aceeasi tigaie si ceapa maruntita.

2. Castravetii se taie in cubulete.

3. Fasolea se spala.

Citeste si: Pe departe aceasta reteta de salata fara maioneza este cea mai buna pe care am mancat-o pana acum

4. Se amesteca ciupercile prajite, fasolea, castravetii si ceapa.

5. Se pune sare, ulei si piper, apoi amestecam.

6. Se pune peste verdeata maruntita.

7. Inainte de a se consuma se lasa 5-10 minute pentru a patrunde bine.

Echipa Bucataria Romaneasca va ureaza Pofta Buna!

BONUS:

Iata o reteta super delicioasa de salata „Pianul alb”

Lista de ingrediente:

-300 grame ciuperci;

-2 castraveti proaspeti;

-500 grame piept de pui;

-4 oua;

-150 grame cascaval.

Citeste si: Aceasta salata cu piept de pui merge preparata in fiecare zi. Este o delicatesa si o sa fie iubita de toti membrii familiei

Cum se prepara:

1. Punem la fiert apa cu sare, apoi adaugam pieptul de pui.

2. Cand s-a racit in taiem in bucatele mici.

3. Ciupercile se taie feliute, apoi se prajesc impreuna cu ceapa.

4. Castravetii se rad pe ochii mari ai razatoarei. apoi scurgem excesul de zeama.

5. Fierbem ouale pana devin tari, apoi se racesc si se curata.

Citeste si: O reteta de salata care poate sa te multumeasca chiar daca esti un gurmand

6. Le radem.

7. Cascavalul se rade, urmand ca o parte sa o pastram pentru clapele „pianului”, iar 7-10 felii pentru salata.

Montarea salate:

8. Trebuie ca forma salatei sa fie mai joasa, asta insemnand ca clapele o sa fie mai joase, iar restul mai inalt.

9. Straturile:

Stratul 1: piept + maioneza

Stratul 2: ciupercile + maioneza

Stratul 3: castraveti + maioneza

Stratul 4: oua + maioneza

Stratul 5: Cascaval

10. Peste partea de jos punem feliile de cascaval, iar intre acestea masline.

11. Se baga la rece pentru 1-2 ore.

Tags : bucataria romaneascasalata cu ciupercisalata cu fasole