close

O salata fara maioneza, numai buna de pus pe masa – Mai usor de digerat si mai gustoasa decat salata boeuf

O salata fara maioneza, numai buna de pus pe masa – Mai usor de digerat si mai gustoasa decat salata boeuf

Bine ati venit in Bucataria Romaneasca

Salata “Frumusete” este o gustare deosebita, foarte gingasa si delicioasa, care poate fi servita atat pe masa de sarbatoare, cat si in zilele obisnuite. Salata este foarte usoara si contine putine calorii, dar este satioasa, plina de vitamine si proteine. Puteti combina toate ingredientele si sa asezonati salata cu smantana sau s-o asezati in straturi, pentru un aspect mai elegant. Va recomandam cu incredere aceasta reteta delicioasa!

Ingrediente:

1/2 piept de pui fiert
150 g de sunca
4 castraveti (marinati)
2 rosii

2 oua fierte
50 g de cascaval
20 g de verdeata

4 linguri de smantana
sare dupa gust
Mod de preparare:

Taiati pieptul de pui cubulete. Taiati sunca fasii. Dati ouale fierte prin razatoare mare. Taiati rosiile si castravetii marinati cubulete. Dati cascavalul prin razatoare mica. Tocati verdeata marunt.

Asezonati salata cu smantana si sare si amestecati. La dorinta, puteti aseza ingredientele in straturi, ungand fiecare strat cu smantana si maioneza.

Echipa Bucataria Romaneasca va ureaza Pofta Buna!