close

O Reteta Usor De Preparat ,Ieftina Si Gata Pe Repede-Nainte.

O Reteta Usor De Preparat ,Ieftina Si Gata Pe Repede-Nainte.

Bine ati venit in Bucataria Romaneasca

Ingrediente

-12 cartofi

-200 g branza

-200 g bacon

-200 ml smantana

-sare si piper

Mod de preparare

Cartofii bine spalati se invelesc in folie de aluminiu si se coc 30 de minute. Branza se zdrobeste cu furculita si se amesteca cu baconul taiat cubulete, smantana, sarea si piperul , dupa gust.

Se scot cartofii din cuptor, se taie un capac, se scobesc, iar miezul se amesteca cu compozitia de smantana. Se umplu cartofii si se pun la cuptor 15 minute. Se pot servi cu verdeata dupa gust.

Asa ca, spor la treaba si pofta buna!

Echipa Bucataria Romaneasca va ureaza Pofta Buna!