close

O Idee Minunata Pentru O Masa Delicioasa Si Savuroasa!

O Idee Minunata Pentru O Masa Delicioasa Si Savuroasa!

Bine ati venit in Bucataria Romaneasca

Ingrediente

-1 pachet aluat foitaj

-1 piept de pui

-1 ou

-200 g branza zdrobita

-50 g smantana

-2 rosii

-ulei

-sare si piper, dupa gust

Pentru decor

-salata verde

-1 ou batut

Mod de preparare

Decongelezi aluatul, il intinzi si ungi fiecare foaie cu ulei.Pentru umplutura, tai pieptul de pui bucatele, le presari cu sare si piper si le rumenesti in ulei. Le scoti si le dai deoparte.

Amesteci branza zdrobita cu oul si cu smantana. Rosiile le tai jumatati, le scoti samburii apoi le maruntesti.

Asezi fasii de pui rumenite pe aluat, intinzi amestecul de branza , la fel procedezi si cu rosiile si impachetezi aluatul. Ungi cu ou batut.

Imbraci o tava in hartie de copt, pui foitajul si dai la cuptor pentru aproximativ o ora , pana capata o culoare aurie. Servesti cu garnitura de salata verde.

Asa ca, spor la treaba si pofta buna!

Echipa Bucataria Romaneasca va ureaza Pofta Buna!