close
IMG_5900-2

   Ingrediente uscate:

185g Faina
185g Zahar
30g Cacao
1 lingurita de Bicarbonat de sodiu
1 lingurita de Sare
75g Ciocolata Neagra

   Ingrediente lichide:

1/2 cup Cafea
210 ml Ulei
1/2 cup Lapte batut
2 Oua

   Topping
Nutella

   Preparare:

1. Amestecati toate ingredientele uscate.
2. Amestecati toate ingredientele lichide in alt bol.
3. Intr-un bol mai mare amestecati ingredientele uscate cu cele lichide.
4. Incalziti cuptorul la  350°F/180°C  inainte cu 20 de minute.
5. Intr-o tigaie pentru briose adaugati hartiile pentru briose.
6. Puneti compozitia in hartii pana cand umpleti 3/4.
7. Coaceti-le 25 minute la 350°F/180°C.
8. Lasati la racit pentru 10 minute.
9. Adaugati nutella.