close
IMG_0141-2

Ingrediente:

Marinata:
6 Copanele de Pui
1 lingurita de Ulei de masline
1 lingurita de Sare
1 lingurita de Piper
1 lingurita de Paprika
1 varf de lingurita de praf de Curry
1 varf de lingurita de Turmeric
1 lingura de Sos de Soya
1 lingura de Oregano uscat

Faina:
1 cup Faina
1 lingura de Sare
1 lingura de Piper
1 lingurita de Paprika
1 lingura de Oregano uscat

Aluat:
2 cups Lapte batut
1 cup Apa
1 lingura de Sare
1 lingura de Piper
1/2 cup Faina
1/2 cup Miere
2 Oua

Glazura:
1 lingurita de Miere
1 lingura de Sos de Soya

Preparare:

1. Amestecati toate ingredientele de la marinata si lasati la marinat carnea pentru cel putin 2 ore.
2. Amestecati toate ingredientele pentru faina.
3. Amestecati toate ingredientele pentru aluat.
4. Puneti puiul in faina dupa in aluat si in faina din nou.
5. Incalziti uleiul la 340°F/170°C si prajiti puiul pentru 25 minute.
7. Amestecati mierea si sosul de soya pentru glazura.
8. Ungeti carnea cu glazura.