close

Iti prezentam un tort super delicios de biscuiti cu crema de piersici si branza care nu necesita coacere

Iti prezentam un tort super delicios de biscuiti cu crema de piersici si branza care nu necesita coacere

Bine ati venit in Bucataria Romaneasca. Astazi va prezentam o reteta de Tort de biscuiti.

Lista de ingrediente:

-trei linguri smantana fermentata groasa;

-90 grame unt;

-o conserva de compot de piersici;

-500 grame branza dulce de vaci;

-cinci linguri zahar tos;

-30 biscuiti dulci.

Lista de ingrediente pentru glazura:

-doua linguri smantana fermentata groasa;

-doua linguri pudra de cacao;

-trei linguri zahar tos.

Citeste si: Acest tort este pe departe cel mai bun pe care l-am incercat pana acum: „Lapte de pasare’ care nu necesita coacere

Cum se prepara:

1. Luam un vas adanc si punem branza pe care o pisam cu ajutorul blenderului.

2. Se pune untul moale, zaharul tos si smantana, apoi le pisam cu blenderul.

3. Piersicile se taie in bucatele, insa pastram cateva bucati intregi pentru a decora cu ele.

4. Luam o forma patrata si punem folie de plastic, apoi se unge cu putina crema de branza.

5. Biscuitii se inmoaie in compot, apoi se pun in forma, apoi se pune crema de branza.

6. Se repeta procedura, apoi se pun bucatile de piersici.

Citeste si: Ai nevoie de un tort pentru o ocazie specială? Încearcă această reţetă de tort răcoros cu iaurt.

7. Se pune un strat de biscuiti si unul de crema, apoi piersicile care au ramas.

8. Ultimele straturi sunt constituite din biscuiti, crema si biscuiti.

9. Se pune folie de plastic si se baga la rece pentru cel putin doua ore.

Prepararea glazurii:

10. Luam o oala si punem pudra de cacao, zaharul tos si smantana, apoi se amesteca si se pune pe aragaz.

11. Se amesteca fara intrerupere, apoi se lasa sa ajunga in punctul de clocotire.

12. Se opreste aragazul si se lasa la racit.

13. Se scoate prajitura si se pune pe un platou si o rasturanam, apoi se scoate folia de plasic si se uniformizeaza, apoi se poate decora cu fructe, urmand sa punem glazura.

Echipa Bucataria Romaneasca va ureaza Pofta Buna!

BONUS:

Tags : bucataria romaneascatort cu crema de branzatort cu crema de piersicitort de biscuiti