close

Iti plac salatele? Iata o reteta cu ton care o sa te dea imediat pe spate:

Iti plac salatele? Iata o reteta cu ton care o sa te dea imediat pe spate:

Bine ati venit in Bucataria Romaneasca. Astazi va prezentam o reteta de Salata cu ton.

Lista de ingrediente:

-jumatate legatura salata laptuca;

-250 grame porumb conservat;

-ulei de masline, dupa gust;

-170 grame ton conservat;

-doua rosii;

-170 grame masline;

-sare, dupa gust.

Citeste si: Salata super delicioasa de conopida

Cum se prepara:

1. Se scoate sosul de la ton, apoi se marunteste pestele cu o furculita.

2. Rosiile se taie in cubulete mari, apoi se pun in recipientul in care am pus pestele.

Citeste si: Ai grija cand cumperi salata verde si ceapa. Atentie la aceste detalii

3. Frunzele de salata se spala, apoi se rupe si se pune in bolul cu peste.

4. Porumbul se scurge de zeama, apoi se pune peste celelate.

5. Se pun maslinele rondele, apoi se pune ulei si sare si se amesteca.

Echipa Bucataria Romaneasca va ureaza Pofta Buna!

BONUS:

Salata super delicioasa de conopida

Lista de ingrediente:

-un morcov mare;

-patru linguri otet;

-o capatana de usturoi;

-patrunjel;

-un kilogram conopida;

-un pachetel de condimente pentru morcovul coreean;

-jumatate lingura de ulei;

-un ardei gras mic.

Citeste si: Wow, cat de buna este? Salata cu cascaval, ridichi, legume si ou

Cum se prepara:

1. Conopida se desface, apoi se pune la fiert in apa fiarta pentru 15-20 de minute, urmand sa le lasam la racit.

2. Morcovul se rade pe ochii mari ai razatoarei.

3. Ardeiul se taie in rondele subtiri pe jumatate.

Citeste si: Aceasta salata o prepar foarte des deoarece o iubeste toata lumea si este foarte satioasa

4. Patrunjelul se marunteste.

5. Se combina verdeata, legumele taiate si conopida, apoi punem otetul, usturoiul, condimentele si uleiul incalzit.

6. Se lasa toata noapte, urmand ca dimineata sa poate fi consumata.

Tags : bucataria romaneascasalata cu ton