close

Iti aratam o reteta nemaipomenita de chiftele de pui cu ardei gras si conopida pe care trebuie sa o incerci neaparat

Iti aratam o reteta nemaipomenita de chiftele de pui cu ardei gras si conopida pe care trebuie sa o incerci neaparat

Bine ati venit in Bucataria Romaneasca

Lista de ingrediente:

-300 grame conopida;

-7-80 grame cascaval tare;

-2 linguri smantana fermentata;

-o lingura mica ceapa verde;

-sare, piper macinat, dupa gust;

-600 grame piept de pui;

-un ardei gras;

-2 oua;

-2 linguri faina;

-patrunjel, dupa gust;

-ulei, pentru prajit.

Citeste si: Parjoale de post cu ciuperci – Au un gust uimitor

Cum se prepara:

1. Pieptul de pui il taiem, iar ardeiul gras il facem cubulete.

2. Impartim conopida in buchetele, urmand sa le punem la fiert in apa sarata pentru circa 5 minute.

3. Dupa ce au fiert le taiem in cubulete.

4. Verdeata se toaca.

5. Cascavalul se rade pe ochii mari ai razatoarei.

Citeste si: Reteta mamei, cu care nu gresesc niciodata – Parjoale de post cu ciuperci – Au un gust uimitor – Nici nu-ti dai seama ca nu contin absolut deloc carne

6. Peste ingrediente punem smantana, piperul negru, ouale, sarea si faina.

7. Compozitia se amesteca foarte bine, apoi se baga la rece pentru 60 de minute.

8. Dupa ce a trecut aceasta ora scoatem compozitia, ne umezim mainile si incepem modelarea chiftelelor.

9. Se pun la prajit pana cand prind o culoare aurie.

10. Se servesc cu o salata de legume.

Echipa Bucataria Romaneasca va ureaza Pofta Buna!

Tags : bucataria romaneascachiftele de pui