close

Invata sa prepari si tu cei mai gustosi carnati de casa, este foarte usor

Invata sa prepari si tu cei mai gustosi carnati de casa, este foarte usor

Bine ati venit in Bucataria Romaneasca

Lista de ingrediente:

-200 grame slanina;

-sare, dupa gust;

-2 kilograme carne de porc;

-4 mate de 1 metru;

-piper, dupa gust;

-nucsoara, dupa gust;

-3 linguri coniac;

-coriandru, dupa gust.

Citeste si: Cei mai gustosi carnati de casa pe care i-am mancat

Cum se prepara:

1. Tocati 1/4 din cantitatea de carne.

2. Slanina si restul de carne se taie bucatele.

Citeste si: Cum se prajesc corect carnatii de casa?

3. Toate ingrediente se amesteca, urmand ca rezultatul sa il bagam la rece pentru o noapte.

4. Matele se umple cu carne rece.

5. Rezultatul se pune intr-un manson si se baga la cuptor la temperatura de 200 grade Celsius pentru 20 de minute, urmand sa ii bagam din nou pentru 30-40 de minute, dar fara manson.

Daca vrei sa prepari acesti carnati cu alte ingrediente, o poti face.

Daca vrei sa fie carnatii iuti ii poti pune ardei iute.

Echipa Bucataria Romaneasca va ureaza Pofta Buna!

Tags : bucataria romaneascacarnati de casa