close

Iata o salata pe care o poti manca in fiecare zi:

Iata o salata pe care o poti manca in fiecare zi:

Bine ati venit in Bucataria Romaneasca. Astazi va prezentam o reteta de Salata.

Lista de ingrediente:

-100 grame varza noua;

-cinci ridichi;

-o lingurita mustar;

-doi castraveti;

-un ou;

-o legatura verdeata;

-doua linguri maioneza/smantana fermentata.

Citeste si: Vrei o silueta nemaipomenita? Iata o reteta de salata cu usturoi si morcov

Cum se prepara:

1. Varza se taie fin, apoi punem peste ea piper si sare, urmand sa framantam cu mainile pana cand o sa se inmoaie.

2. Castravetii se taie in felii subtiri.

3. Ridichile se curata de coada, apoi se taie in rondele.

4. Legumele pot fi taiate si pai.

5. Verdeata se marunteste.

Citeste si: Salata „Poiana cu ciupercute” – Demna de a fi pusa pe orice masa de sarbatoare

6. Se poate pune frunze de salata, patrunjel sau orice altceva doriti.

7. Ouale fierte tare se curata, apoi se separa galbenusurile de albusuri.

Prepararea dressingului:

8. Se piseaza galbenusul, apoi se combina cu maioneza si mustarul, urmand sa amestecam cu o furculita.

9. Se pune piper si sare.

10. Toate legumele se combina, apoi se pune verdeata, albusul ras pe ochii mari ai razatoarei, apoi punem dressingul si amestecam.

Echipa Bucataria Romaneasca va ureaza Pofta Buna!

BONUS:

Vrei o silueta nemaipomenita? Iata o reteta de salata cu usturoi si morcov

Lista de ingrediente:

-doi catei de usturoi;

-1-2 linguri smantana;

-patru morcovi proaspeti;

-cinci oua;

-sare.

Citeste si: Ador Vinegretul rusesc, dar aceasta salata este mult mai potrivita pentru a slabi – mereu ma ajuta sa dau jos 2-3 kg

Cum se prepara:

1. Ouale se pun la fiert, apoi se lasa la racit si se rad.

2. Morcovii se rad.

Citeste si: Salata „Poiana cu ciupercute” – Demna de a fi pusa pe orice masa de sarbatoare

3. Usturoiul se piseaza.

4. Se combina ouale, smantana, morcovul, usturoiul si sarea.

Tags : bucataria romaneascasalata usoara