close

Iata o reteta nemaipomenita de salata cu morcov si pui care merge perfect ca masa de seara

Iata o reteta nemaipomenita de salata cu morcov si pui care merge perfect ca masa de seara

Bine ati venit in Bucataria Romaneasca. Astazi va prezentam o reteta de Salata.

Lista de ingrediente:

-450 grame morcovi in stil coreean;

-3-4 castraveti proaspeti;

-smantana/iaurt;

-450 grame piept de pui;

-trei oua;

-60 grame cascaval cu continut scazut de grasime;

-sare.

Citeste si: Iata salata pe care o sa o prepari ori de cate ori vrei, salata „Flori de mac”

Cum se prepara:

1. Punem intr-o oala o cratita cu un pic de sare si apa pentru 20 de mine, apoi se lasa la racit.

2. Ouale se pun la fiert.

3. Se lasa la racit, urmand sa fie curatate.

4. Cascavalul se rade.

Citeste si: Prepara si tu aceasta salata de pui perfecta pentru perioada sarbatorilor

5. Carnea se taie in bucatele, apoi se pune intr-un vas.

6. Ouale se taie in bucatele, apoi se pune in vasul cu carne.

7. Castravetii se curata si se taie in bucatele, apoi se pun in vasul cu carne.

8. Se punem morcovul si cascavalul ras, apoi se adauga sare si smantana si se amesteca.

9. Se serveste dupa jumatate de ora de cand am preparat-o.

Echipa Bucataria Romaneasca va ureaza Pofta Buna!

BONUS:

Iata salata pe care o sa o prepari ori de cate ori vrei, salata „Flori de mac”

Lista de ingrediente:

-o cutie ciuperci marinate;

-o ceapa verde;

-100-150 grame maioneza;

-300 grame piept de pui;

-trei rosii;

-100 grame cascaval;

-sare.

Lista de ingrediente pentru decor:

-2-3 masline fara samburi;

-o lingurita seminte de mac;

-trei rosii;

-marar.

Citeste si: Prepara si tu aceasta salata de pui perfecta pentru perioada sarbatorilor

Cum se prepara:

1. Pieptul se pui se la fiert intr-o cratita cu un pic de apa si sare, apoi se lasa la racit si se marunteste.

2. Ciupercile se taiem felii.

3. Rosiile se spala si se taie bucatele.

4. Ceapa verde se marunteste.

Citeste si: Iata o reteta care o iti cucereasca imediat familia, salata „Maci rosii”

5. Cascavalul se rade.

6. Salata se asaza in urmatorul fel: carne, maioneza, ciuperci, ceaoa verde, maioneza, rosii, maioneza, urmand ca in final sa punem cascavalul ras.

7. Deasupra se pun felii de rosi asezate in forma de flori.

8. In centru punem masline, iar din fire de marar formam tulpini.

9. Se baga la rece pentru cateva ore.

Tags : bucataria romaneascasalata cu morcovisalata cu pu