close

Iata O Reteta Minunata Pentru O Masa Sanatoasa.

Iata O Reteta  Minunata Pentru O Masa Sanatoasa.

Bine ati venit in Bucataria Romaneasca

Ingrediente

-1 kg cartofi

-1 ou+ 1 galbenus

-3 fire ceapa

-2 felii somon afumat

-1/2 legatura patrunjel

-100 g cascaval ras

-6 linguri faina

-ulei pentru prajit

Pentru servit

-2 rosii

-1 ceapa rosie

-3 fire patrunjel

Mod de preparare

Cartofii curatati se pun la fiert in apa cu un praf de sare. Se scurg, se paseaza si apoi li se adauga oul intreg si galbenusul, ceapa verde tocata marunt, patrunjelul si somonul taiate si ele marunt, cascavalul ras, sare si piper , dupa gust.

Se amesteca bine compozitia, se modeleaza chiftele, adaugand si faina , apoi se lasa 30 de minute sa se intrepatrunda aromele. Se rumenesc in ulei fierbinte si apoi se scot pe hartie absorbanta sau se pot coace la cuptor. Se servesc cu salata de rosii cu ceapa rosie si patrunjel.

Echipa Bucataria Romaneasca va ureaza Pofta Buna!