close

Iata o crema nemaipomenita pentru torturi

Iata o crema nemaipomenita pentru torturi

Bine ati venit in Bucataria Romaneasca. Astazi va prezentam o reteta de Crema pentru torturi.

Lista de ingrediente:

-200 grame zahar;

-patru galbenusuri;

-500 mililitri lapte;

-o lingurita vanilie;

-50 grame faina.

Citeste si: Prepara si tu aceasta crema de banane si o sa ramai surprinsa de gustul inedit

Cum se prepara:

1. Se combina faina cu vanilia, galbenusurile si zaharul.

2. Se pune laptele fiert si se lasa pe flacara redusa.

Citeste si: Crema de unt ”Gata in 5 minute” – un deliciu exceptional, din cele mai simple ingrediente

3. Compozitia trebuie sa ajunga densa.

Echipa Bucataria Romaneasca va ureaza Pofta Buna!

BONUS:

Prepara si tu aceasta crema de banane si o sa ramai surprinsa de gustul inedit

Lista de ingrediente:

-2-3 banane coapte;

-zeama de la jumatate de lamaie;

-trei galbenusuri;

-doua linguri amidon;

-trei lingurite zahar;

-400 mililitri lapte;

-150 grame unt de cel putin 80% grasime (la dorinta).

Citeste si: Iata un desert care o sa te faca sa te lingi pe degete: jeleu de lapte cu banane

Cum se prepara:

1. Se combina amidonul, galbenusuri si zaharul cu un pic de lapte, apoi restul de lapte se da in fiert si se pune compozitia rezultata anterior.

2. Se pune pe foc redus si se amesteca fara intrerupere.

3. Bananele se paseaza si se pune zeama de lamaie peste.

Citeste si: Iata o prajitura care o sa te uimeasca imediat, Sharlotka cu banane

4. Se pune crema peste bananele pisate, apoi se amesteca.

5. In cazul in care o sa folositi unt trebuie sa stiti ca untul trbeuie sa fie topit si se pune repede, dar treptat.

6. Se pune in pahare si se baga la rece, apoi se poate consuma

BONUS:

Crema de unt ”Gata in 5 minute” – un deliciu exceptional, din cele mai simple ingrediente

Va prezentam o reteta de crema de unt pentru torturi, prajituri si fursecuri. Este fina, gustoasa si foarte usor de preparat. Pentru a obtine o crema fina si pufoasa, sfatul nostru este sa folositi toate ingredientele la temperatura camerei. Nu bateti crema mai mult de 5 minute, altfel se va taia, daca respectati aceste reguli simple, veti obtine cea mai gustoasa crema de unt.

Fierbeti laptele intr-o cratita si lasati-l sa se raceasca. Intr-un bol amestecati untul cu zaharul pudra, laptele si zaharul vanilat. Amestecati cu mixerul la viteza mica timp de 3-5 minute, pana obtineti o crema omogena si lucioasa.

Tags : bucataria romaneascacrema pentru torturi