close

Iata cum sa prepari niste biscuiti super gustosi doar din 3 ingrediente.

Iata cum sa prepari niste biscuiti super gustosi doar din 3 ingrediente.

Bine ati venit in Bucataria Romaneasca. Astazi va prezentam o reteta de Biscuiti.

Lista de ingrediente:

-170 grame zahar;

-250 grame fulgi de cocos;

-trei oua.

Citeste si: Wow, ce bun este! Incearca si tu aceasta reteta de salam de biscuiti cu nuca de cocos si banane

Cum se prepara:

1. Zaharul si ouale se mixeaza.

2. Se pun fulgii de cocos si se amesteca.

Citeste si: Wow, ce rapid se pregateste! Iata o reteta super gustoasa de salam de biscuiti:

3. Se modeleaza niste mingiute, apoi se asaza pe o tava pe care am pus foaie de copt.

4. Se baga la cuptor pentru 20 de minute la temperatura de 180 de grade.

Echipa Bucataria Romaneasca va ureaza Pofta Buna!

BONUS:

Wow, ce bun este! Incearca si tu aceasta reteta de salam de biscuiti cu nuca de cocos si banane

Lista de ingrediente:

-250 grame lapte;

-4 linguri de zahar;

-100 grame rahat asortat;

-50 grame nuca de cocos;

-4 banane;

-o fiola esenta de vanilie;

-un pachet de unt;

-4 linguri cacao;

-600 grame biscuiti;

-50 grame nuca macinata;

-50 grame stafide;

-o lamaie.

Citeste si: Salam de biscuiti- Unul din gusturile copilariei – Reteta de dinainte de 89

Cum se prepara:

1. Rupem biscuitii, apoi ii punem intr-un vas spatios.

2. Decojim bananele si le stropim cu un pic de zeama de lamaie, iar rahatul il taiem cubulete.

3. Din zahar, lapte si cacao preparam un sirop.

Citeste si: Acest salam de biscuiti Raffaello a cucerit familia mea de la prima inghitura, incearc-o si tu

4. Se pune la fiert pentru 3-4 minute pana o sa se inchege si o sa se dizolve zaharul, urmand sa luam totul de pe fo si sa il lasam la racit.

5. Se pune in compozitie untul topit, apoi amestecam pana s-a topit, urmand sa adaugam siropul, esenta de vanilie, stafidele, miezul de nuca si rahatul taiat cubulete.

6. Pe o folie alimentara punem compozitia, iar in mijloc bananele si o impachetam precum o rulada.

7. Se baga la rece pentru 60 de minute, apoi se indeparteaza folia si se presara deasupra nuca de cocos, urmand sa taiem salamul dupa preferinte.

Tags : biscuitibucataria romaneasca