close

Iata Cum Preparati Cel Mai Bun Aluat Pentru A Prepararea Bucatelor Pane!

Iata Cum Preparati Cel Mai Bun Aluat Pentru A Prepararea Bucatelor Pane!

Bine ati venit in Bucataria Romaneasca

Lista de ingrediente:

-4 ouă

-sare după gust

-½ pahar de apa

-1 lingură de ulei

-125 grame de făină

Cum se prepara:

Separat albusurile de galbenusuri, dupa care batem albusurile si le dam la frigider.

Intr-un alt bol amestecam uleiul, apa, galbenusurile si sarea.

Cernem faina si o adaugam in amestecul de mai sus, amestecand totul cu un tel.

Dupa ce am obtinut o compozitie omogena, batem albusurile scoase din frigider cu o priza de sare.

Apoi combinam aluatul cu spuma de albusuri adaugata treptat.

La final bagam aluatul la frigider.

Echipa Bucataria Romaneasca va ureaza Pofta Buna!