close

Iata ce delicatesa poti prepara din ardei

Iata ce delicatesa poti prepara din ardei

Bine ati venit in Bucataria Romaneasca. Astazi va prezentam o reteta de Medalioane de ardei.

Lista de ingrediente:

-un ardei gras rosu;

-patrunjel;

-75 grame unt;

-150 grame sunca;

-doi ardei grasi verzi;

-marar;

-doua pachetele de branza topita;

-patru catei de usturoi.

Citeste si: Ardei umpluti cu sunca si ciuperci, o delicata care nu trebuie sa lipseasca de pe masa dumneavoastra

Cum se prepara:

1. Se baga branza topita la congelator.

2. Sunca se marunteste.

3. Verdeata se marunteste.

4. Luam un vas si punem verdeata si sunca, urmand sa scoatem branza si sa o radem pe ochii mici ai razatoarei, apoi se pune verdeata si sunca.

5. Punem untul moale (temperatura camerei).

Citeste si: Rapida si de post – Mancare bulgareasca cu ardei si rosii

6. Usturoiul se piseaza, urmand sa il punem in vas si sa amestecam.

7. Fiecare ardei se umple cu compozitia rezultata.

8. Se baga la rece pentru cateva ore.

9. Se scot de la rece si se taie in felii de jumatate de centimetru.

10. Luam un platou, apoi se pune cel rosu pe centru, iar cele verzi se pun in lateral.

Echipa Bucataria Romaneasca va ureaza Pofta Buna!

BONUS:

Ardei umpluti cu sunca si ciuperci, o delicata care nu trebuie sa lipseasca de pe masa dumneavoastra

Lista de ingrediente:

-un morcov;

-un praz;

-2 ardei grasi galbeni;

-300 grame sunca;

-2 oua;

-150 mililitri supa de carne;

-un praf de nucsoara;

-o ceapa;

-200 grame ciuperci Champignon;

-2 ardei grasi rosii;

-2 linguri ulei;

-125 grame mozzarella;

-200 mililitri smantana pentru gatit;

-sare, piper, dupa gust.

Citeste si: Salata de ardei copti

Cum se prepara:

Prepararea umpluturii:

1. Ceapa se curata si se toaca.

2. Morcovul se curata si se taie in cubulete.

3. Prazul se curata si se taie in inele subtiri.

4. Prajim prazul, morcovul si ceapa pana capata o culoare aurie.

5. Ciupercile se curata si taie in cubulete.

6. Sunca se taie in cubulete.

Citeste si: Tocanita de ARDEI COPTI! o reteta mostenita de la bunicul meu!

7. Adaugam ciupercile si sunca in taie, apoi condimentam si lasam totul 5 minute pe foc.

8. Mixam smantana cu ouale si nucscoara, apoi punem combinam cu ingredientele din tagaie.

9. Ardeii se taie in jumatate, apoi se curata de seminte.

10. Jumatatea de ardei se umple cu umplutura, apoi se pun intr-o tava de copt, urmand sa turnam supa.

11. Se baga la cuptor pentru 20 de minute la 200 de grade.

12. Mozzarella se taie felii.

13. Se scoate tava si se pune o felie de mozzarella pe ficare ardei, apoi se lasa inca 15 minute la cuptor.

Tags : bucataria romaneascamedalioane de ardei