close

Gustos Si Satios Tocmai Bun Pentru O Masa In Familie!

Gustos Si Satios Tocmai Bun Pentru O Masa In Familie!

Bine ati venit in Bucataria Romaneasca

Ingrediente

-4 felii ficat de porc

-2 cepa

-50 g unt

-1 lingura ulei

-1 mar

-2 linguri vin rosu

-patrunjel

-sare si piper, dupa gust

Mod de preparare

Intr-o tigaie se pune uleiul si untul sa se incinga. Se calesc feliile de ficat cate 4 minute pe fiecare parte, se scot din tigaie si se pastreaza la cald.

Se pune la calit ceapa tocata marunt si marul felii subtiri. Se lasa 5 minute , dupa care se adauga vinul. Se potriveste gustul cu sare si piper , apoi se adauga patrunjelul verde tocat marunt. Se mai lasa 5 minute pe foc si apoi se servesc cu feliile de ficat alaturi.

Echipa Bucataria Romaneasca va ureaza Pofta Buna!