close

Fursecuri super delicioase din branza

Fursecuri super delicioase din branza

Bine ati venit in Bucataria Romaneasca. Astazi va prezentam o reteta de Fursecuri.

Lista de ingrediente:

-100 grame unt;

-doua galbenusuri de ou;

-un gram de vanilie;

-un praf de sare;

-250 grame branza de vaci;

-400 grame faina;

-120 grame zahar;

-1/4 lingurita bicarbonat de sodiu;

-zahar pudra.

Citeste si: Prepara si tu niste fursecuri super delicioase cu o umplutura care te va da pe spate

Cum se prepara:

1. Se combina zaharul, sarea, branza, vanilia, galbenusurile si untul.

2. Se amesteca cu furculita.

3. Bicarbonatul se combina cu faina cernuta si se pune treptat in compozitie, apoi se framanta.

4. Se intinde intr-un blat de 2-3 milimetri grossime si se decupeaza cercuri pe care suprapunem 3-4 si se ruleaza.

Citeste si: Fursecuri Nevinovate, Gata În 20 De Minute Din 3 Ingrediente. Fără Zahăr, Fără Făină. Reţeta E Aici:

5. Se taie la centru in doua bucati si se realizeaza trandafirii, apoi ii punem pe o tava pe care am asezat foaie de copt.

6. Se repeta procedura si cu restul cercurilor.

7. Se baga la cuptor pentru 20 de minute la temperatura de 180 de grade.

8. Se pudreaza cu zahar.

Echipa Bucataria Romaneasca va ureaza Pofta Buna!

BONUS:

Prepara si tu niste fursecuri super delicioase cu o umplutura care te va da pe spate

Lista de ingrediente:

-100 grame unt;

-150 mililitri lapte;

-doua galbenusuri;

-vanilie;

-un praf de sare;

-200 grame nuci;

-500 grame faina;

-300-350 grame zahar ( 100 grame aluat + 120 grame pentru umplutura + pentru decor);

-cinci linguri smantana fermentata;

-o lingurita praf de copt;

-o lingura jumate de coaja de lamaie rasa (o lingurita pentru aluat + jumatate lingurita pentru umplutura);

-doua albusuri.

Citeste si: Fursecuri Nevinovate, Gata În 20 De Minute Din 3 Ingrediente. Fără Zahăr, Fără Făină. Reţeta E Aici:

Cum se prepara:

1. Se combina untul, zaharul si galbenusurile, apoi se pune coaja de lamaie, smatana, faina, vanilia, un praf de sare si praful de copt.

2. Se amesteca.

3. Se framanta, apoi se baga la rece pentru 60 de minute.

Prepararea umpluturii:

4. Se combina nucile, vanilia, albusurile, zaharul si coaja de lamaie, urmand sa amesteca pana obtinem o masa densa.

5. In cazul in care compozitia o sa fie mult prea lichida se pune o lingura de pesmet, iar daca este mult prea densa se pune o lingura de smantana.

6. Se scoate aluatul se se taie in cateva bucati.

7. Se intinde fiecare bucata, urmand sa realizam niste cercuri cu diametrul de sapte centimetri.

Citeste si: Fursecuri cu crema de zahar ars! eu mananc mereu langa cafea sau ceai! sunt dementiale!

8. Se pune jumate de lingurita in mijlocul fiecarei bucatica decupata.

9. Se inchide fursecul.

10. Se lipesc capetele, astfel incat sa dam forma unei lamai.

11. Luam o tava de copt si punem fursecurile, apoi le bagam la temperatura de 160 de grade pentru 20 de minute.

12. Se lasa la racit, apoi se pot decora.

13. Luam un bol si punem laptele, apoi cateva picaturi de colorant (culoare galbena).

14. Se baga fiecare fursec in culoare, apoi se tavaleste prin zahar.

15. Capetele de la lamai se pot decora cu un pic de colorant verde

Tags : bucataria romaneascafursecuri