close

Foloseste acest ingredient cand prepari cartofi si o sa ai parte de o mancare apetisanta, delicioasa si fina

Foloseste acest ingredient cand prepari cartofi si o sa ai parte de o mancare apetisanta, delicioasa si fina

Bine ati venit in Bucataria Romaneasca. Astazi va prezentam o reteta de Cartofi.

Lista de ingrediente:

-450 mililitri supa de pui;

-sare, condimente, dupa gust;

-un kilogram cartofi noi;

-100 grame unt.

Citeste si: Esti in pana de idei si nu stii ce sa mai gatesti? Adauga smantana peste cartofii dati pe razatoare! Cand ii scoti de la cuptor, ramai fara cuvinte…

Cum se prepara:

1. Cartofii se spala foarte bine.

2. Luam o tigaie adanca si punem cartofii, apoi adaugam supa de pui, astfel incat 3/4 din inaltime sa fie acoperita de aceasta supa.

3. Se lasa sa fiarba pentru 15 minute (din momentul in care a clocotit) cu un capac deasupra, insa la foc mic.

Citeste si: Cartofi copti in sos de usturoi si o salata de cartofi cu ton

4. Luam o ustensila cu capat plat si apasam pe cartofi, astfel incat sa crape, dar nu se sa farame.

5. Se pune sarea, condimentele si untul.

6. Punem cartofii pe foc mediu inca 10 minute.

7. Se intorc pe partea cealalta astfel incat sa se rumeneasca frumos.

Echipa Bucataria Romaneasca va ureaza Pofta Buna!

Tags : bucataria romaneascacartoficartofi in supa de pui