close

Ficateii de pui nu au fost pe placul meu niciodata, insa cand am incercat reteta asta am descoperit cat de buni sunt de fapt

Ficateii de pui nu au fost pe placul meu niciodata, insa cand am incercat reteta asta am descoperit cat de buni sunt de fapt

Bine ati venit in Bucataria Romaneasca

Lista de ingrediente:

-14 oua;

-500 grame ficatei d epui;

-piper negru, dupa gust;

-patrunjel, dupa gust;

-jumatate lingurita sare;

-marar, dupa gust;

-ceapa verde, dupa gust.

Citeste si: Ficatei de pui la gratar! sa ii incercati!

Cum se prepara:

1. In vase separate se fierb ouale si ficateii.

2. Dupa ce au fiert taiem ouale in 4 parti, iar ficateii in bucati mari.

Citeste si: Ficatei de pui cu ceapa! nimic mai mult nici nu iti trebuie!

3. 8 ouale le batem cu piperul si sarea, apoi punem ceapa verde, ouale fiete, verdeata, ficateii, urmand sa amestecam cu atentie.

4. Compozitia o punem intr-o tava de copt si o bagam la cuptor la temperatura de 180 grade Celsius pentru 45 de minute.

Pentru ca compozitia sa fie una mai densa puteti sa puneti 2-3 linguri de faina in ouale batute.

Echipa Bucataria Romaneasca va ureaza Pofta Buna!

Tags : bucataria romaneascaficatei de pui