Bine ati venit in Bucataria Romaneasca
Lista de ingrediente:
-14 oua;
-500 grame ficatei d epui;
-piper negru, dupa gust;
-patrunjel, dupa gust;
-jumatate lingurita sare;
-marar, dupa gust;
-ceapa verde, dupa gust.
Citeste si: Ficatei de pui la gratar! sa ii incercati!
Cum se prepara:
1. In vase separate se fierb ouale si ficateii.
2. Dupa ce au fiert taiem ouale in 4 parti, iar ficateii in bucati mari.
Citeste si: Ficatei de pui cu ceapa! nimic mai mult nici nu iti trebuie!
3. 8 ouale le batem cu piperul si sarea, apoi punem ceapa verde, ouale fiete, verdeata, ficateii, urmand sa amestecam cu atentie.
4. Compozitia o punem intr-o tava de copt si o bagam la cuptor la temperatura de 180 grade Celsius pentru 45 de minute.
Pentru ca compozitia sa fie una mai densa puteti sa puneti 2-3 linguri de faina in ouale batute.
Echipa Bucataria Romaneasca va ureaza Pofta Buna!