close

Esti in pana de idei si nu stii ce sa mai gatesti? Adauga smantana peste cartofii dati pe razatoare! Cand ii scoti de la cuptor, ramai fara cuvinte…

Esti in pana de idei si nu stii ce sa mai gatesti? Adauga smantana peste cartofii dati pe razatoare! Cand ii scoti de la cuptor, ramai fara cuvinte…

Bine ati venit in Bucataria Romaneasca

Ingrediente:

4-6 cartofi (in functie de cantitate pe care vrei sa o prepari)
unt
smantana
ceapa
sare si piper
condimente (dupa preferinta)
cascaval

Mod de preparare:

1. Cartofii se dau prin razatoare si apoi ii punem in tava pregatita cu unt.
2. Peste ei adaugam sare si piper, dar putem utiliza si alte condimente, dupa preferintele fiecaruia.
3. Separat se amesteca unt topit cu smantana si ceapa tocata marunt sau feliata rondele si se toarna peste cartofi.
4. La final se pune cascaval deasupra dupa gust.
5. Tava se introduce la cuptor timp de 45–50 de minute.

Echipa Bucataria Romaneasca va ureaza Pofta Buna!