close

Dupa aceasta reteta puteti gati orice fel de carne! Carnea va fi gustoasa si suculenta, secretul este sosul

Dupa aceasta reteta puteti gati orice fel de carne! Carnea va fi gustoasa si suculenta, secretul este sosul

Bine ati venit in Bucataria Romaneasca

Ingrediente: 500 g carne; 2 oua de gaina; 1 lingura mustar; 0,5 lingura amidon de cartof; 1 lingura ulei; 1 lingurita sare; 0,5 lingurita condiment (piper negru, ienibahar, boia-cate putin din fiecare); 2 lingurite seminte de susan.

Mod de preparare: Pregatiti sosul. Amestecati ouale, amidonul, mustarul, sarea, condimentele. Adaugati si condimentele voastre preferate. Puteti folosi orice fel de mustar. Taiati carnea bucati si puneti-o intr-un bol, turnati deasupra sosul.

Dati bolul la frigider, de dorit pentru toata noaptea. Secretul consta in faptul ca aceasta poate fi pastrata asa chiar cateva zile la rand!! Ramane doar sa o prajiti cand doriti sa o savurati. Pe o tigaie cu ulei incins, prajiti bucatile de carne pe amblele parti. Presarati-le cu susan. Carnea se prajeste repede, cand se rumeneste este gata!

Echipa Bucataria Romaneasca va ureaza Pofta Buna!